Stromer Einde Jaars actie bij Herckenrath Fietsplaza !!

Van 1 november tot en met 23 december 2017 profiteert u van een unieke Stromer actie.

Wegens veranderde regelgeving ontvangt u t/m 23 decembert tot 20% korting op direct beschikbare Stromer e-bikes uit onze voorraad.

Let op, deze actie is beperkt geldig en alléén van toepassing op de modellen die op voorraad zijn.

OP = OP

Speed pedelecs die vanaf 1 januari 2018 op kenteken worden gezet moeten voorzien zijn van een remlicht en een claxon. Voor alle speed pedelecs die vóór 1 januari 2018 een kenteken hebben, geldt dit niet en deze hoeven ook niet aangepast te worden na 1 januari.

Dus heb je altijd al een Stromer willen kopen?

Pak dan nu je kans!.

Nu bij Herckenrath Fietsplaza de Stromer Solar Impulse LTD.

Er zijn slechts 399 van dit model gemaakt.

48V-accu

Met een bereik tot wel 150 km plaatst de nieuwe, exclusieve Li Ion accu de ST2 in de buitencategorie. De 48V-accu bevat maar liefst 982 Wh aan energie. Ondanks deze flinke verbetering in duurzaamheid is de accu van de ST2 nog steeds keurig geïntegreerd in de onderbuis.

De ST2 biedt complete flexibiliteit als het gaat om het opladen van de accu. Deze kan via een externe aansluiting in het frame worden opgeladen terwijl hij in het frame zit. Of hij kan met een draai van een sleutel en een druk op de knop uit het frame worden gehaald en thuis, op kantoor of zelfs in een café worden opgeladen met de Stromer-oplader.

De ST2 kan zelfs tijdens het fietsen worden opgeladen. Als het remsysteem van de ST2 wordt gebruikt genereert het energie die wordt teruggewonnen en in de accu wordt opgeslagen. Dit heet een recuperatierem. Daarnaast voldoet de ST2 aan de EnergyBus standaard. EnergyBus is een open standaard voor de integratie van en communicatie tussen de onderdelen van lichte elektrische voertuigen.